Paradiset Trädgården

Trädgården i Paradiset

Nära, bekvämt med guldkant - allt på samma gång. I Paradiset, ett passande namn på Älmhults senaste bostadsprojekt, bor du mitt emot skola och förskola. Runtomkring er finns bad, fiske, skogspromenader, restauranger och butiker. Med cykel är du i Älmhults centrum eller vid stationen på 10min. I Paradiset saknar du ingenting!

Våra lägenheter:

Kvarteret Trädgården kommer att ha lägenheter i fyra storlekar: 1 rok på ca 33 kvm, 2  rok på ca 40 kvm, 2 rok på ca 50 kvm och 3 rok på ca 69 kvm. Alla är yteffektivt planerade med smarta lösningar och med ljusinsläpp från två håll. Varje lägenhet har  balkong och/eller uteplats. Du hittar planritningar här nedan.

1 rok

33 kvm

4800 - 5200 kr/mån

Välplanerad lägenhet med genomsikt. Köket i öppen planlösning med allrum/sovdel och matplats. Energieffektiva vitvaror. Kombinerad tvättmaskin/torktumlare i badrum.

2 rok liten

40 kvm

5700 - 5900 kr/mån

Välplanerad lägenhet med genomsikt genom hela lägenheten från entré till balkong/uteplats. Köket i öppenplanlösning med allrum och matplats. Klädkammare och kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

2 rok stor

50 kvm

6700 - 7000 kr/mån

Väldisponerad tvårummare med balkong eller uteplats och fönster mot två väderstreck. Kök och allrum i öppen planlösning skapar en sammanhållen social yta, diskmaskin och energieffektiva vitvaror. Kombinerad torktumlare och tvättmaskin i badrummet.

3 rok

69 kvm

8300 - 8700 kr/mån

Välplanerad trea med separat kök och allrum med plats för både måltider och umgänge. Diskmaskin och energieffektiva vitvaror. Stort sovrum med mycket garderobsutrymme samt ett gästsovrum. Kombinerad tvättmaskin/torktumlare i badrummet. Entréhall med förvaring, balkong eller uteplats beroende på våningsplan. Uteplats i samband med entré.