Kv Kastanjen

Kv Kastanjen jämte rekreation och service

Vid Alvestas idrott- och rekreationsområde med centrum på gångavstånd och nära till skola och omsorg.

Mataffären ligger några hundra meter från ytterdörren ytterligare några hundra meter bort ligger centrum och resecentrum med järnvägsstationen. Flera skolor och förskolor i närheten borgar för enklare vardagslogistik.

Våra lägenheter:

Kv Kastanjen kommer att ha lägenheter i fyra storlekar: 1 rok på ca 33 kvm, 1,5  rok på ca 40 kvm, 2 rok på ca 50 kvm och 3 rok på ca 69 kvm. Alla är smart och yteffektivt planerade med ljusinsläpp från två håll och balkong eller uteplats. Du hittar planritningar här nedan.

1 rok

33 kvm

4800 - 5200 kr/mån

Välplanerad lägenhet med genomsikt. Köket i öppen planlösning med allrum/sovdel och matplats. Energieffektiva vitvaror. Kombinerad tvättmaskin/torktumlare i badrum.

1.5 rok

40 kvm

5700 - 5900 kr/mån

Välplanerad lägenhet med genomsikt genom hela lägenheten från entré till balkong/uteplats. Köket i öppenplanlösning med allrum och matplats. Klädkammare och kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

2 rok

50 kvm

6700 - 7000 kr/mån

Väldisponerad tvårummare med balkong eller uteplats och fönster mot två väderstreck. Kök och allrum i öppen planlösning skapar en sammanhållen social yta, diskmaskin och energieffektiva vitvaror. Kombinerad torktumlare och tvättmaskin i badrummet.

3 rok

69 kvm

8300 - 8700 kr/mån

Välplanerad trea med separat kök och allrum med plats för både måltider och umgänge. Diskmaskin och energieffektiva vitvaror. Stort sovrum med mycket garderobsutrymme samt ett gästsovrum. Kombinerad tvättmaskin/torktumlare i badrummet. Entréhall med förvaring, balkong eller uteplats beroende på våningsplan. Uteplats i samband med entré.