Kv Sturevallen

Kv Sturevallen

Mitt i Sävsjö bor ni i med centrum på gångavstånd och nära till skola och omsorg. Mataffären ligger ca 400 m från kvarteret. Ytterligare några hundra meter bort ligger centrum och resecentrum med järnvägsstationen. Offentlig service och handel ligger runt hörnet samt flera skolor och förskolor.

Våra lägenheter:

I kv Sturevallen finns lägenheter i tre storlekar: 2  rok på ca 40 kvm, 2 rok på ca 54 kvm och 3 rok på ca 66 kvm. Alla är smart och yteffektivt planerade med ljusinsläpp från två håll och balkong eller uteplats. Du hittar planritningar här nedan.

1 rok

28 kvm

4500 - 4800 kr/mån

Välplanerad lägenhet med genomsikt. Köket i öppen planlösning med allrum/sovdel och matplats. Energieffektiva vitvaror. Kombinerad tvättmaskin/torktumlare i badrum.

2 rok liten

40 kvm

5900 - 6150 kr/mån

Välplanerad lägenhet med genomsikt från entré till balkong/uteplats. Köket i öppenplanlösning med allrum och matplats. Klädkammare och kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

2 rok stor

54 kvm

6950 - 7250 kr/mån

Väldisponerad tvårummare med balkong eller uteplats och fönster mot två väderstreck. Kök och allrum i öppen planlösning skapar en sammanhållen social yta, diskmaskin och energieffektiva vitvaror. Kombinerad torktumlare och tvättmaskin i badrummet.

3 rok

66 kvm

8100 - 8500 kr/mån

Välplanerad trea med separat kök och allrum med plats för både måltider och umgänge. Diskmaskin och energieffektiva vitvaror. Stort sovrum med mycket garderobsutrymme samt ett gästsovrum. Kombinerad tvättmaskin/torktumlare i badrummet. Entréhall med förvaring, balkong eller uteplats beroende på våningsplan. Uteplats i samband med entré.