Kv Loftsgården

Kv Loftsgården

Högt i Horred med med utsikt över Lilla Hornsjön ligger loftgården med fyra huskroppar placerade för mest möjliga sol och utsikt.. En 1-6 skola och förskola på gångavstånd liksom Närhälsa/BVC och äldreboende. En knapp kilometer till järnvägsstationen som gör det enkelt att pendla till Borås/Kinna eller västerut mot Varberg. 500 meter till  en välsorterad ICA-affär och restauranger borgar för en enklare och trevligare vardagslogistik.

Våra lägenheter:

Horred - Loftsgården har lägenheter i fyra storlekar: 1 rok på ca 27 kvm, 2  rok på ca 40 kvm, 2 rok på ca 54 kvm och 3 rok på ca 66 kvm. Alla är smart och yteffektivt planerade med ljusinsläpp från två håll och balkong eller uteplats. Du hittar planritningar här nedan.

1 rok

28 kvm

4500 - 4800 kr/mån

Välplanerad lägenhet med genomsikt. Köket i öppen planlösning med allrum/sovdel och matplats. Energieffektiva vitvaror. Kombinerad tvättmaskin/torktumlare i badrum.

2 rok liten

40 kvm

5900 - 6150 kr/mån

Välplanerad lägenhet med genomsikt från entré till balkong/uteplats. Köket i öppenplanlösning med allrum och matplats. Klädkammare och kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

2 rok stor

54 kvm

6950 - 7250 kr/mån

Väldisponerad tvårummare med balkong eller uteplats och fönster mot två väderstreck. Kök och allrum i öppen planlösning skapar en sammanhållen social yta, diskmaskin och energieffektiva vitvaror. Kombinerad torktumlare och tvättmaskin i badrummet.

3 rok

66 kvm

8100 - 8500 kr/mån

Välplanerad trea med separat kök och allrum med plats för både måltider och umgänge. Diskmaskin och energieffektiva vitvaror. Stort sovrum med mycket garderobsutrymme samt ett gästsovrum. Kombinerad tvättmaskin/torktumlare i badrummet. Entréhall med förvaring, balkong eller uteplats beroende på våningsplan. Uteplats i samband med entré.